De zaktraining bij Watson Sports is de ideale manier om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en strakker in je vel te komen. Doordat je verschillende boks- en traptechnieken en andere diverse oefeningen met het eigen lichaamsgewicht doet, wordt je conditie, kracht en uithoudingvermogen beter.

 

Kickboksen (techniek) training bij Watson Sports wordt op een gezellige maar serieuze manier beoefend. Kickboksen is een staande vechtsport waarbij je boks- en traptechnieken krijgt. Hiermee verbetert je conditie, coordinatie, lenigheid en werk je aan je vetverbranding. Bij het kickboksen leer je ook om jezelf te verdedigen.

 

Zak & HIIT combineert boks- en traptechnieken met kracht- en conditie training.

 

Oh My Glutes! is een les alleen voor vrouwen en wordt ook gegeven door een vrouw. Bij Oh My Glutes! krijg je verschillende soorten oefeningen die voortkomen uit Steps, Body Pump en Booty Building. Het is fullbody workout waarbij de focus ligt op de billen, buik en benen. Je wordt er strakker, slanker en sterker van.

 

Gevarieerde kracht en conditie trainingen onder leiding van onze trainers.

 

De Weightlifting lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Een fysieke uitdaging waarbij techniek centraal staat.
Alle basisprincipes worden behandeld. De lifts worden voorgedaan door een ervaren coach met 15 jaar ervaring in Olympic weightlifting.

 

Ook de aller kleinste kunnen terecht bij Watson Sports! Op een leuke en speelse manier werken we aan de motoriek, discipline, sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van uw kind.

4 t/m 6 jaar
7 t/m 9 jaar
10 t/m 12 jaar

 

Worstelen (jeugd) bij Watson Sports is een vecht- en krachtsport waarbij niet geslagen of geschopt mag worden: men tracht de tegenstander door gereglementeerde grepen zover te brengen dat hij met beide schouders tegelijk de grond raakt.

 

You vs You is open gym. Wil je aan je techniek werken of juist extra een specifieke spiergroep trainen? Tijdens deze uren kan dat allemaal!

Geen rekening houden met andere dit is You vs You!

 

Padstraining is een personal training waarbij je onder professionele begeleiding je kickbokstechniek, conditie en uithoudingsvermogen verbeterd.

 

Bij Watson Sports is Personal training het samen werken met een trainer die met jou de stappen onderneemt om te zorgen dat jij resultaat behaald. Je hebt een doel en je gaat daarmee aan de slag met een Personal trainer. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om jouw doelen te behalen én te behouden.

 

EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie.
Een speciale vorm van Personal traning. Met 1 EMS training, train je je 8 grootste spiergroepen tegelijkertijd in slechts 20 minuten. De training mag maximaal 2x per week, omdat de werking op de spieren zeer intensief is. Na ongeveer 4 trainingen zie je al resultaat, vooral in vermindering van omvang, huidverstrakking en vermindering van bijvoorbeeld cellulitis.

In 20 minuten tijd verbrand je 600 calorieën!