De zaktraining bij Watson Sports is de ideale manier om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en strakker in je vel te komen. Doordat je verschillende boks- en traptechnieken en andere diverse oefeningen met het eigen lichaamsgewicht doet, wordt je conditie, kracht en uithoudingvermogen beter.

De Ladies Only les bij Watson Sports is een les alleen voor vrouwen en wordt ook gegeven door een vrouw. Bij Ladies Only krijg je verschillende soorten oefeningen die voortkomen uit de Zaktraining, Body Pump en Insanity. Het is fullbody workout waarbij de focus ligt op de billen, buik en benen. Je wordt er strakker, slanker en sterker van.

Zak & Hiit is een combinatie van zaktraining en een High Intensity Interval Training. 

Het Kamp is een kracht en conditie training. Lekker pittig kracht circuit voor de echt bikkels. 
Kan jij dit trainingskamp aan?

Follow the trainer is een uitdagende training voor de gevorderde sporters die zichzelf willen uitdagen. Wil je met onze trainers meetrainen en net wat harder gaan dan normaal? dan is Follow the trainer de training voor jou! 
You Better keep up!

You vs You is een zelfstandige training waar je elke keer een workout of the day krijgt. Van zaktraining tot crosstraining echt alles kan erin zitten. Voltooi hem zo goed en snel mogelijk.
Geen rekening houden met andere dit is You vs You!

Padstraining is een personaltraining waarbij je onder professionele begeleiding je kickbokstechniek, conditie en uithoudingsvermogen verbeterd.

Bij Watson Sports is Personal training het samen werken met een trainer die met jou de stappen onderneemt om te zorgen dat jij resultaat behaald. Je hebt een doel en je gaat daarmee aan de slag met een Personal trainer. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om jouw doelen te behalen én te behouden.

Worstelen bij Watson Sports is een vecht- en krachtsport waarbij niet geslagen of geschopt mag worden: men tracht de tegenstander door gereglementeerde grepen zover te brengen dat hij met beide schouders tegelijk de grond raakt.

Het kickboksen bij Watson Sports wordt op een gezellige maar serieuze manier beoefend. Kickboksen is een staande vechtsport waarbij je boks- en traptechnieken krijgt. Hiermee verbetert je conditie, coordinatie, lenigheid en werk je aan je vetverbranding. Bij het kickboksen leer je ook om jezelf te verdedigen.

Mixed Martial Arts (MMA) is een veelzijdige sport waarbij je zowel staand als op de grond jezelf leert te verdedigen en aan te vallen. Bij het MMA bij Watson Sports krijg je technieken uit het Muay Thai, Kickboksen, Worstelen en BJJ. Het is een ideale manier om niet alleen fit te worden, je wordt er ook sterker, behendiger en weerbaarder van.