De zaktraining bij Watson Sports is de ideale manier om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en strakker in je vel te komen. Doordat je verschillende boks- en traptechnieken en andere diverse oefeningen met het eigen lichaamsgewicht doet, wordt je conditie, kracht en uithoudingvermogen beter.

Oh My Glutes! is een les alleen voor vrouwen en wordt ook gegeven door een vrouw. Bij Oh My Glutes! krijg je verschillende soorten oefeningen die voortkomen uit Steps, Body Pump en Booty Building. Het is fullbody workout waarbij de focus ligt op de billen, buik en benen. Je wordt er strakker, slanker en sterker van.

Gevarieerde kracht en conditie trainingen onder leiding van onze CrossFit trainers

Het Kamp is een kracht en conditie training. Lekker pittig kracht circuit voor de echt bikkels. 
Kan jij dit trainingskamp aan?

Follow the trainer is een uitdagende training voor de gevorderde sporters die zichzelf willen uitdagen. Wil je met onze trainers meetrainen en net wat harder gaan dan normaal? dan is Follow the trainer de training voor jou! 
You Better keep up!

You vs You is open gym. Wil je aan je techniek werken of juist extra een specifieke spiergroep trainen? Tijdens deze uren kan dat allemaal!

Geen rekening houden met andere dit is You vs You!

Padstraining is een personaltraining waarbij je onder professionele begeleiding je kickbokstechniek, conditie en uithoudingsvermogen verbeterd.

Bij Watson Sports is Personal training het samen werken met een trainer die met jou de stappen onderneemt om te zorgen dat jij resultaat behaald. Je hebt een doel en je gaat daarmee aan de slag met een Personal trainer. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om jouw doelen te behalen én te behouden.

Worstelen bij Watson Sports is een vecht- en krachtsport waarbij niet geslagen of geschopt mag worden: men tracht de tegenstander door gereglementeerde grepen zover te brengen dat hij met beide schouders tegelijk de grond raakt.

Het kickboksen bij Watson Sports wordt op een gezellige maar serieuze manier beoefend. Kickboksen is een staande vechtsport waarbij je boks- en traptechnieken krijgt. Hiermee verbetert je conditie, coordinatie, lenigheid en werk je aan je vetverbranding. Bij het kickboksen leer je ook om jezelf te verdedigen.

Kickboksen mini’s
Ook de aller kleinste kunnen terecht bij Watson Sports! Op een leuke en speelse manier werken we aan de motoriek, discipline, sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van uw kind.