Watson Sports is opgericht in 2015 door voormalig Nederlands kampioen MMA Shaka Watson. Hij is begonnen als professioneel vechter, die daarnaast personal trainingen gaf en later ook groepslessen. Door zijn passie voor (vecht)sporten te combineren met het lesgeven is toen het idee ontstaan om een eigen sportschool op te richten.

Watson Sports is een sportschool met veel persoonlijke benadering en begeleiding. De leden staan centraal en er is ruimte voor iedereen. Jong, oud. Ervaren of beginner. Watson Sports is de sportschool voor iedereen.

Van krachttraining krijg je een super conditie, een fantastisch figuur én de kracht om de hele wereld weer aan te kunnen. Watson Sports is er van overtuigd dat krachttraining de beste methode is om een fit en gezond lichaam te krijgen dat je mannelijke en vrouwelijke vormen weer laat zien.

Ga met Watson Sports doelgericht aan de slag. Investeer in je lichaam, je lijf en je leven om resultaat en fitheid te behouden. Krachttraining is de methode om sterk en vol vertrouwen weer van je lichaam te houden.

Contact opnemen